U bevindt zich hier: Home » hobby » Patroon randje borduren

Patroon randje borduren

Geschreven door Elenea
hobbydoos.nl

hobbydoos.nl

Patroon randje borduren, een gratis borduurpatroon om een leuk randje te borduren op bijvoorbeeld een handdoek. Je kan natuurlijk ook dit kruissteekpatroon borduren op een zakdoek, een servet, een tafelkleed en/of tafelloper. Leuk voor in het voorjaar en rond Pasen.

Patroon randje borduren

  • Klik op het onderstaande gratis patroon om te vergroten en te printen
  • DMC borduurgaren/borduurzijde koop je online bij De Hobbydoos.
  • Voor nog veel meer gratis patronen surf je naar de handwerkclub
    Elke dag worden er op de site van de handwerkclub nieuwe patronen geplaatst. Als je lid wordt, gaat de website voor je open en kan je patronen downloaden. Ieder lid kan vertellen wat hem/haar bezig houdt en uiteraard lekker snuffelen tussen alle patroontjes.
Patroon randje

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?