U bevindt zich hier: Home » hobby » Bakken in de vorm van een kuiken

Bakken in de vorm van een kuiken

Geschreven door Elenea

Leuk om in de lente en met Pasen een eitje te bakken in de vorm van een kuiken of kip of ……. Je kan natuurlijk ook een pannenkoek in de vorm van een kuiken bakken. En je kan er ook figuurtjes mee uitsteken uit het koekdeeg.

Dat alles kan met de kuikenvorm en nog veel meer andere bakvormen van Silikomart. Bestellen doe je bij de kookwinkel.nl/kookringen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?