U bevindt zich hier: Home » boeken en tijdschriften » Glossy magazine is ontdekkingstocht

Glossy magazine is ontdekkingstocht

Geschreven door Elenea

Een ontdekkingstocht door het noorden van Nederland is het glossy tijdschrift Noorderland. Noorderland vertelt over het goede (buiten)leven in Friesland, Groningen en Drenthe. Natuur en cultuur, stad en platteland, land en water, mens en dier. Een creatief glossy tijdschrift met veel lees en kijkplezier. Het inspireert om op zoek te gaan naar die mooie plekjes in het noorden van Nederland.
Het tijdschrift verschijnt 8x per jaar. Een los nummer bestellen van Noorderland doe je bij MagVilla.nl

 

Klein voorproefje:
In het nummer van april/mei 2011 vind je de mooiste lentefoto’s gemaakt door lezers; Koolzaad, het gele goud van het noorden; Bijzondere eilanden: Spiekeroog en Urk; Lentefeest met creatieve tips om de lente te vieren in geur en kleur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com