U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » akties / mail en win » Kunst maken met leeg blikje Red Bull

Kunst maken met leeg blikje Red Bull

Geschreven door Elenea

BRON: v-newswire.com

Wie weet schuilt er in jou hobbyist een kunstenaar? Schrijf je in door het formulier in te vullen en begin met lassen, lijmen, verven, hameren, knijpen, buigen etc. Leef je uit met het lege Red Bull blik en voeg er de nodige verbeelding en creativiteit aan toe!
Op 6 mei 2011 sluit de inschrijving. Lever je kunstwerk op 13 mei 2011 van 09.00 uur -22.00 uur of 14 mei 2011 vóór 12.00 uur in bij Jax Fotografie op de H.J.E. Wenckebachweg 150-D in Amsterdam. Een vakjury bepaalt vervolgens welke 100 kunstwerken een plek verdienen in het Centraal Museum in Utrecht tijdens de Red Bull Art of Can Expo (begin september tot eind oktober 2011). Eind mei 2011 staan de 100 geselecteerde werken op de website, die door Julia de Boer worden gefotografeerd.
Tijdens de openingsavond van de expositie in het Centraal Museum wordt de overall winnaar bekend gemaakt. Deze briljante ‘blik kunstenaar’ verwerft niet alleen eeuwige roem, er wordt ook een bijzondere prijs toegekend.
Lees alle info bij redbull.nl en laat je inspireren door de foto’s te bekijken in de gallery bij redbullartofcan.com

Ben je te laat met insturen en heb je wel een mooi kunstwerk gemaakt, stuur mij dan een foto, dan plaats ik die bij dit artikel met jouw naam………………..

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Ina juni 12, 2011 - 1:37 pm

Wat een leuk idee!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com