Gerelateerde artikelen

  • Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen
  • Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters
  • Simpel snel haakpatroon kindermutsje Simpel snel haakpatroon kindermutsje
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
hobby

Stiften en blazen goed voor ontwikkeling

Blaasstiften of blaaspennen zijn een uitdaging voor creatieve kinderen, omdat er veel mogelijk is. Door te blazen op de achterkant van de stiften “vernevelt” de ongevaarlijke, uitwasbare inkt over het papier. Met behulp van sjablonen maken de kids de mooiste dingen!

Zuigt een kind per ongeluk aan de stift? Geen probleem, het is niet mogelijk verf “op te zuigen”. Met behulp van de witte toverstift of de tover blaaspen zijn de gespoten kleuren te veranderen van kleur en zo maak je de mooiste motieven in de grotere oppervlakten.

De blaastiften van BLOpens zijn de enige echte en worden ook vaak gebruikt in combinatie met logopedie omdat het gedoseerd blazen en vormen van de mond zeer goede oefeningen zijn voor de ontwikkeling en training van de mondspieren. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar!
Belijk de video en lees meer bij  blopens.nl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=axq7jG8GsiQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z9Q4aJyLT4w[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?