U bevindt zich hier: Home » cultureel » Kunsttentoonstelling voor de hele familie

Kunsttentoonstelling voor de hele familie

Geschreven door Elenea

Aan de rand van Utrecht ligt in het groen verscholen en op een onbewoond eiland een fort. De gebouwen en bunkers zijn overwoekerd door gras, struiken en monumentale bomen, er zijn spannende kronkelpaadjes, zonnige grasveldjes en achter elke heuvel schuilt een nieuw avontuur.

Vanaf 29 mei 2011 is het fort dé plek voor kunst en avontuur en staan er werken van internationale kunstenaars die speciaal voor kinderen én volwassenen nieuwe werken hebben gemaakt. Daarnaast is er een gezellig eetcafé, er is muziek, er zijn spelletjes en er zijn picknickplekken of je neemt je eigen kleedje mee.
Voor alle actuele informatie surf je naar kaapweb.nl

Schrijf je in voor de eropuit.blogo nieuwsbrief, zodat je wekelijks als eerste de nieuwste uit tips en ideeën ontvangt.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com