Gerelateerde artikelen

  • Heetste zomerboeken top 5 Heetste zomerboeken top 5
  • Tour de France creatief knutselen Tour de France creatief knutselen
  • Fietsen als hobby Fietsen als hobby
  • Natuurwandeling en kwekerij bezoeken Natuurwandeling en kwekerij bezoeken
  • Fietsen en genieten in grote stad Fietsen en genieten in grote stad
  • Korte fietstochten in Nederland Korte fietstochten in Nederland
eropuit

Met kinderen veilig fietsen voorop en achterop

Fietsen met kind of kleinkind is echt veilig met de Bobike maxi City. De combinatie van bedieningsgemak en slimme functionaliteit zorgen voor een onbezorgd en veilig fietsplezier. Vanaf 9 maanden met zitcomfort, voetbescherming, eenvoudig verstelbaar, je kan het zo gek niet bedenken of het zit erop ………………..
Meer lezen en bestellen bij bobike.nl

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?