U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Met kinderen veilig fietsen voorop en achterop

Met kinderen veilig fietsen voorop en achterop

Geschreven door Elenea

Fietsen met kind of kleinkind is echt veilig met de Bobike maxi City. De combinatie van bedieningsgemak en slimme functionaliteit zorgen voor een onbezorgd en veilig fietsplezier. Vanaf 9 maanden met zitcomfort, voetbescherming, eenvoudig verstelbaar, je kan het zo gek niet bedenken of het zit erop ………………..
Meer lezen en bestellen bij bobike.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?