Gerelateerde artikelen

  • Wijnetiket ontwerpen en goede wijn bestellen Wijnetiket ontwerpen en goede wijn bestellen
  • Lamp borduren met borduurpatroon Lamp borduren met borduurpatroon
  • Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen
  • Textiel collage maken met inspiratie Textiel collage maken met inspiratie
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Creatief een bril knutselen met kinderen Creatief een bril knutselen met kinderen
hobby

Zelf shirts ontwerpen!

Het geld groeit bij de meesten van ons nou eenmaal niet op de rug, dus zullen we veelal onze kleding kopen bij de meer mainstream kledingzaken. Nadeel hiervan is dat het merendeel van je garderobe meestal niet bijster origineel is. Juist daarom kan het leuk zijn om zelf aan de slag te gaan en een compleet persoonlijk kledingstuk te ontwerpen! In het geval van een shirt met een originele, zelf ontworpen print hoeft dit niet eens zo prijzig of ingewikkeld te zijn.

Er zijn vele bedrijven waar je voor een zacht prijsje je eigen ontwerp op een shirt kunt laten bedrukken. Een zo’n bedrijf wat bekend staat om de mogelijkheid tot een shirt bedrukken is Vistaprint. Vistaprint heeft al een behoorlijke naam opgebouwd op het gebied van bedrukte producten en ze bieden een online tool voor het ontwerpen van je eigen shirt die gemakkelijk te gebruiken is. Hierdoor is het dus voor nagenoeg iedereen mogelijk om superoriginele, gepersonaliseerde T-shirts te dragen!

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?