U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Prachtige gratis grote patronen om te borduren

Prachtige gratis grote patronen om te borduren

Geschreven door Elenea

Een tijdschrift vol met grote telpatronen om te borduren. Het is weliswaar een Engels tijdschrift, maar de patronen zijn natuurlijk in alle talen gelijk !!!! De patronen zijn voor Nederland uniek en uiterst aanstekelijk om direct aan de slag te gaan.
Het borduurgaren in de mooiste kleuren kan je bestellen bij De Hobbydoos , al jarenlang betrouwbaar.

Ken jij iemand die graag borduurt, dan zal die persoon uitermate blij zijn met dit tijdschrift.
In het nummer dat ik nu voor mij heb liggen zie ik een prachtig groot patroon van een exotische elf, een groot telpatroon van een  kikker bij een vijver vol met waterlelies, een groot patroon voor een kussen met rozen, een groot patroon van een otter op een boomstronk, lieve poezenpatroontjes……. allemaal even mooi en duidelijk.
Ook wordt er in het tijdschrift vermeld welke patronen je in de volgende editie kunt verwachten. Het tijdschrift verschijnt 12 x per jaar.
Een los nummer van het tijdschrift “Cross Stitch Collection” bestellen doe je bij MagVilla.nl

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

De Weger Chris juli 8, 2011 - 7:05 am

Hallo, ik lees steeds jullie mail. Telkens interessante dingen te ontdekken. Jammer dat in de laatste mail het boek cross still collection niet meer te verkrijgen is. Weten jullie waar ik dit tijdschrift in de toekomst kan bestellen.Groetjes Chris

Reageer
Elenea juli 8, 2011 - 4:25 pm

@De Weger Chris. Het bovenstaande nummer van het creatieve en super mooie tijdschrift “Cross Stitch Collection” is helaas uitverkocht.
De nieuwe editie wordt rond half juli verwacht.
De verkoop van dit tijdschrift verloopt supersnel, dus hou het goed in de gaten…….. bij : MagVilla.nl/cross-stitch-collection

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com