Gerelateerde artikelen

  • Sinterklaas surprise zelf maken b.v. skateboard Sinterklaas surprise zelf maken b.v. skateboard
  • Grote bril maken als Sinterklaas surprise Grote bril maken als Sinterklaas surprise
  • Danspaar maken als Sinterklaas surprise Danspaar maken als Sinterklaas surprise
  • Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint
  • Tips voor een lange autorit tijdens zomervakantie Tips voor een lange autorit tijdens zomervakantie
  • Kinderen vermaken tips en weetjes Kinderen vermaken tips en weetjes
hobby

Schminken en schmink technieken

Ben je op zoek naar grimetechnieken en wil je aan de hand van praktische oefeningen je vaardigheid verbeteren, dan is dit iets voor jou. In een veelomvattend boek vind je alle instructies en inspiraties die je nodig hebt om de laatste nieuwe grime technieken te leren of te verbeteren. Professioneel grimeurSandy Huyskens leidt je stap voor stap door verbazingwekkende Multi Color Grime projecten. “WAUW” biedt een scala aan ‘trics and tips’ en gemakkelijk te volgen oefeningen.
Het boek WAUW bestellen.

Bekijk de video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3w10_ECbknk[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?