U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Basispatronen en inspiratie schort maken

Basispatronen en inspiratie schort maken

Geschreven door Elenea

Wil je je eigen fantasie stimuleren om een origineel schort als cadeau zelf te maken, dan is dit een schitterende oplossing. Van een functioneel kledingstuk kan je met Schorten in the spotlights iets moois maken. Schorten in the spotlights biedt een ruime keuze aan creatieve ontwerpen, ingezonden door deelnemers van de schortenwedstrijd van StitchatHome. Er zijn schorten voor groot en klein, kunstzinnig en functioneel, uitbundig kleurrijke schorten en ook draagbare ingetogen versies. Stuk voor stuk zijn het schorten die met liefde zijn gemaakt.
Laat je inspireren met de gratis basispatronen in het boekje Schorten in the spotlights.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com