Gerelateerde artikelen

  • Bloemen en bladeren drogen doe je met deze tips Bloemen en bladeren drogen doe je met deze tips
  • Grote ring als Sinterklaas surprise zelf maken Grote ring als Sinterklaas surprise zelf maken
  • Originele Sinterklaas surprise en waxinelichthouder Originele Sinterklaas surprise en waxinelichthouder
  • Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise
  • Parachute als sinterklaas surprise knutselen Parachute als sinterklaas surprise knutselen
  • Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint
hobby

Basispatronen en inspiratie schort maken

Wil je je eigen fantasie stimuleren om een origineel schort als cadeau zelf te maken, dan is dit een schitterende oplossing. Van een functioneel kledingstuk kan je met Schorten in the spotlights iets moois maken. Schorten in the spotlights biedt een ruime keuze aan creatieve ontwerpen, ingezonden door deelnemers van de schortenwedstrijd van StitchatHome. Er zijn schorten voor groot en klein, kunstzinnig en functioneel, uitbundig kleurrijke schorten en ook draagbare ingetogen versies. Stuk voor stuk zijn het schorten die met liefde zijn gemaakt.
Laat je inspireren met de gratis basispatronen in het boekje Schorten in the spotlights.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?