U bevindt zich hier: Home » hobby » Boom maken met geheime boodschappen

Boom maken met geheime boodschappen

Geschreven door Elenea

Een boom met geheime boodschappen noemen ze een Totem Tree. Een boom om zelf te bouwen  met vogeltjes en vogelhuisjes en eenmaal klaar is het een originele decoratie voor in huis. De bouwstukjes zijn bedrukt met hout- en plantstructuren en met geheime boodschappen. Deze boom is 70 cm hoog en is gemaakt van gerecycled karton.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5vfc-Xw-zYA&playnext=1&list=PL013C47B23338B1FC[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?