Gerelateerde artikelen

  • Tafel dekken goedkoop en origineel tijdens feestdagen Tafel dekken goedkoop en origineel tijdens feestdagen
  • Bloemen en bladeren drogen doe je met deze tips Bloemen en bladeren drogen doe je met deze tips
  • Halloween sfeer in huis met oranjetinten Halloween sfeer in huis met oranjetinten
  • Grote tas maken van oude deken voor strand en logeren Grote tas maken van oude deken voor strand en logeren
  • Recept zomerse cocktail als dessert en als drink Recept zomerse cocktail als dessert en als drink
  • Zelf menukaart maken online dus direct klaar Zelf menukaart maken online dus direct klaar
hobby

Gratis patronen om te borduren

Altijd al op zoek naar (grote) gratis moderne of klassieke patronen om te borduren? Dan is het tijdschrift Cross Stitcher echt iets voor jou of om cadeau te geven aan de grote borduurfreak in je familie of kennissenkring. Cross Stitcher is in Groot-Brittannië het best verkochte kruissteek magazine! Het is elke maand barstensvol gevuld met grote projecten van de beste ontwerpers, variërend van kleine en leuke beginners projecten tot grotere, intermediaire projecten gericht op meer ervaren naaisters.
Wees er altijd snel bij, want het tijdschrift gaat als warme broodjes over de internet-toonbank…..
Een los nummer van het tijdschrift Cross Stitcher bestellen doe je bij MagVilla.nl

Voorproefje: gratis patroon tinnen soldaatje (klik op de afbeelding om te downloaden en te printen).

In het tijdschrift dat ik voor me heb liggen (augustus 2011) staan geweldig leuke patronen van cocktails in kruissteek, een huisjeskussen gemaakt met geborduurde huisjes, een tas en portemonnee met geborduurde aardbeien,  een slinger met ijsjes om te borduren, patronen van autootjes, bootjes, vuurtoren, peddels, anker, reddingsboei, dolfijn, een grott patroon van een zeilende zeilboot, schelp, zeester, randjes, rozen, bloemen, een borduurpatroon van het portret van het teeneridool Justin Bieber, geweldig en groot en vrolijk borduurpatroon van zon-aanbiddende meisjes, een heerlijke ijscoupe met chocoladesaus, het alfabet…….
……….zie je dat ik niet jok, werkelijk fantastisch !!!!!!


Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?