U bevindt zich hier: Home » eropuit » Slimme tips bij het kamperen

Slimme tips bij het kamperen

Geschreven door Elenea

Kamperen kan alleen maar tot een succesvolle vakantie leiden als je het goed voorbereid en globaal een plan hebt voor wat je allemaal wilt gaan doen. Om je daarbij een beetje op weg te helpen vind je hieronder enkele tips waar je wellicht profijt en plezier van kunt hebben :

  • Voor een beetje hulp bij het inpakken, maak je gebruik van de inpaklijst bij de ANWB
  • Neem altijd zout, peper, meest gebruikte kruiden, olie, mosterd, azijn , thee, koffie, suiker, bouillonblokjes, blikjes met vis, blikje smac en gedroogde popcorn mee. Zodat je met het blikje vis of vlees en wat groente van de markt simpel en snel een lekkere maaltijd kunt maken.
  • Gebruik lege blikjes als vaasjes en als bewaarpotje voor de verse kruiden.
  • Kamperen en gewoon de hele dag buiten met bijvoorbeeld een speurtocht volgen, dammetje bouwen in de beek, wandelen met een kompas, picknicken, vissen, hutten bouwen, droog hout sprokkelen en veilig een kampvuur maken ………

Weet jij nog meer leuke en handige tips, reageer dan in de reactie onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com