U bevindt zich hier: Home » hobby » Hoe kleding en accessoires combineren

Hoe kleding en accessoires combineren

Geschreven door Elenea

Bij het combineren van de mooiste outfits en accessoires gebruik je je fantasie. Als je graag tekent en als je passie mode, juwelen, handtassen en make-up is, dan ben jij een geboren modeontwerp(st)er! Met behulp van dit boek : Fashion studio / tekenboek ga je direct aan de slag met een potlood of stift en met de talrijke originele tekenopdrachten. Je laat je fantasie de vrije loop en je verzint je eigen modelijn, versiert hippe handtassen en ontwerpt de ultieme partyschoenen.

Waarom zijn accessoires zo belangrijk in de mode-wereld van vandaag? Sinds Prada de Pocone rugzak in 1987 lanceerde en Tom Ford de klassieke ‘Gucci’ bag-label transformeerde in een luxe mode merk, is het onmogelijk om de kleding collecties van de grote modehuizen zonder accessoires en toebehoren te ervaren.
Dit onderwerp vormt het basisthema van dit boek : Fashion & accessories . Welke betekenis hebben accessoires in relatie tot mode? Hoe weerspiegelen accessoires  de cultuur van onze tijd? En op welke manieren vertegenwoordigen of illustreren zij een culturele verschuiving in de perceptie van de mode? Dit boek schetst ook het aantal ontwikkelingen in de geschiedenis van de mode-accessoire en de typologieën, en laat zien dat thema’s en ontwerp principes uit scholen, zoals het surrealisme, het modernisme, het carnavaleske en het postmodernisme terugkerende accessoire ontwerpen zijn. Met bijdragen van: Els de Baan, Nanda van den Berg, Judith Donath, Martine Elzingre, Agnes Gomes-Koizumi, Georgette Koning, Gilles Lipovetsky, Christine M. Liu, Luca Marchetti, Arjen Mulder, Birgit Richard, Karin Schacknat, Anneke Smelik, Jose Teunissen, Marjan Unger, Virginie Viallon, Minke Vos.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com