U bevindt zich hier: Home » eropuit » Sprookjes komen tot leven in Arnhem

Sprookjes komen tot leven in Arnhem

Geschreven door Elenea

Tijdens het festival in de maand oktober kan bijvoorbeeld een workshop knuffeldraakjes maken gevolgd worden en er zijn rondleidingen door kastelen. In de herfstvakantie staat negen dagen lang een groot gebied in Gelderland in het teken van sprookjes. Met haar sierlijke parken, vorstelijke kastelen, klaterende beekjes, glooiende heuvels en sfeervolle plekjes is het KAN-gebied in de provincie Gelderland de gedroomde locatie voor het Sprookjesfestival.
Ieder jaar een passend thema.
Voor alle actuele informatie surf je naar het sprookjesfestival in Arnhem.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com