Gerelateerde artikelen

  • Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise
  • Bouwplaat computer en tip sinterklaas surprise Bouwplaat computer en tip sinterklaas surprise
  • Recept sushi snel, makkelijk en gezellig Recept sushi snel, makkelijk en gezellig
  • Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
  • Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie
hobby

Kunstzinnig.nl laat zien dat kunst dichtbij is

Als je dit ziet, dan zal je denken: dat wil ik ook! Meer dan vijftig succesvolle kunstenaars laten inspirerend werk zien en leggen uit wat hen drijft. Over idealisten die doen waar ze zin in hebben, onder wie een schilderende piloot en een gewezen kapster die inmiddels leeft van de kunst.

En dat niet alleen: het boek “Kunstzinnig.nl” vult een gat in de markt en biedt kwalitatieve en betaalbare kunst. De interieurideeen, cadeautips en workshops maken het plaatje compleet. Onmisbaar voor kunstzinnige makers, kijkers en kopers!

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?