U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Nieuwe passie voor jong en oud

Nieuwe passie voor jong en oud

Geschreven door Elenea

Pas op, want voordat je het weet heb je er een passie bij! Heb je een hondje dood aan verzamelen, dan moet je helemaal oppassen. Het is actueel en eeuwenoud en inspireert mensen. Het is overal om je heen: in drempels, vensterbanken, beelden, kerken, stenen trappen en stoepranden, mits het van natuursteen gemaakt is. Je moet alleen weten waar je op moet letten.
Fossielen.
In De fossielen ontdekgids van Herman Zevenberg wordt alles verteld over fossielen. Ontzettend leuk om bijvoorbeeld samen met je zoon/dochter of kleinkind een verzameling op te bouwen met foto’s en echte zelf gevonden fossielen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com