Gerelateerde artikelen

  • Tafel dekken goedkoop en origineel tijdens feestdagen Tafel dekken goedkoop en origineel tijdens feestdagen
  • Receptenboek maken als Sinterklaas surprise Receptenboek maken als Sinterklaas surprise
  • Samen zijn en elkaar ruimte geven en nemen Samen zijn en elkaar ruimte geven en nemen
  • Regen en slecht weer en binnen spelen tips Regen en slecht weer en binnen spelen tips
  • Verzamelen is creatief en geeft een doel Verzamelen is creatief en geeft een doel
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
hobby

Nieuwe passie voor jong en oud

Pas op, want voordat je het weet heb je er een passie bij! Heb je een hondje dood aan verzamelen, dan moet je helemaal oppassen. Het is actueel en eeuwenoud en inspireert mensen. Het is overal om je heen: in drempels, vensterbanken, beelden, kerken, stenen trappen en stoepranden, mits het van natuursteen gemaakt is. Je moet alleen weten waar je op moet letten.
Fossielen.
In De fossielen ontdekgids van Herman Zevenberg wordt alles verteld over fossielen. Ontzettend leuk om bijvoorbeeld samen met je zoon/dochter of kleinkind een verzameling op te bouwen met foto’s en echte zelf gevonden fossielen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?