U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Originele haakpatronen voor baby en peuter

Originele haakpatronen voor baby en peuter

Geschreven door Elenea

Ben je op zoek naar meer haakinspiratie, dan is de slak met ringen haken, uit het tijdschrift “Ook” – nummer 08 uit 2011, een supermooi gratis patroon voor jou. Een los nummer van het tijdschrift Ook bestellen bij MagVilla.nl

 

 

 

 

Ben je op zoek naar meer originele haakpatronen, dan bestel je het boekje : Babycadeautjes haken van Annemarie Arts. Vol met geweldig leuke haakpatronen, zoals vogeltjes op een tak, een ooievaar ………..

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?