U bevindt zich hier: Home » educatief » Educatief uitje in België

Educatief uitje in België

Geschreven door Elenea

Leren over, ontdekken van, waarderen en zorgdragen voor onze kustmilieus, t.w. zee, strand en duinen. Tijdens een boeiende reis in het Vlaams Bezoekers- en Natuureducatiecentrum kan je met de kinderen veel plezier beleven en kennis opdoen van de fascinerende wereld van natuur en milieu aan onze kust. Er is een permanente interactieve tentoonstelling en er worden tijdelijk exposities georganiseerd.
Voor de kinderen is een kinderroute aangelegd. Neem een kijkje op het terras met uitzicht op de natuurgebieden van De Panne en natuurlijk bezoek je de natuurtuin.
Voor alle actuele informatie, route e.a. surf je naar vbncdenachtegaal.be

Een bezoek aan de Nachtegaal kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een uitstapje naar….. Lees verder

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?