U bevindt zich hier: Home » boeken en tijdschriften » Kust en berg dagtochten wandelen

Kust en berg dagtochten wandelen

Geschreven door Elenea

O.a. Corsica is een populaire vakantiebestemming vanwege het gunstige klimaat, de kilometer lange zandstranden, gezellige dorpjes, uitgestrekte wouden en kristalheldere meren en beken. Maar het zijn vooral de imposante berglandschappen die Corsica bij wandelaars populair maakt. De Rother wandelgids Corsica bevat een rijke keus aan wandelingen. Van eenvoudige strandwandelingen tot zwaardere hoogtetochten voor de gevorderde wandelaar. De wandelingen zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en informatieve hoogteprofielen.
Meer weten en/of bestellen klik op

  • Rother wandelgids Corsica
  • Rother wandelgids La Palma
    La Palma bevat 63 wandelingen. La Palma is het groenste eiland van de Canarische Eilanden.
  • Rother wandelgids Madeira
    Madeira bevat vijftig wandelingen. Het Portugese ‘bloemeneiland’ staat bekend om de overweldigende flora.
  • Rother wandelgids Mallorca
    De wandelgids Mallorca telt maar liefst zestig wandelingen. Mallorca is misschien wel Europa’s populairste vakantie-eiland. De prachtige dalen, spectaculaire kloven en niet in de laatste plaats de imposante bergketen van de Serra Tramuntana, maken het Middellandse Zee-eiland tot een zeer aantrekkelijk reisdoel voor wandelaars.

Gelezen in het tijdschrift OP PAD.
Verschijnt 8x per jaar.
Een los nummer van magazine OP PAD bestellen doe je bij MagVilla.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com