Gerelateerde artikelen

 • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
 • Uniek vakantieadres in Frankrijk Uniek vakantieadres in Frankrijk
 • Wandelroutes wandelen vanuit stations Wandelroutes wandelen vanuit stations
 • Bijzondere tuinen in Nederland Bijzondere tuinen in Nederland
 • GPS wandelen en bijzondere planten vinden GPS wandelen en bijzondere planten vinden
 • Wandeltocht door bloembollenvelden Wandeltocht door bloembollenvelden
eropuit

Kust en berg dagtochten wandelen

O.a. Corsica is een populaire vakantiebestemming vanwege het gunstige klimaat, de kilometer lange zandstranden, gezellige dorpjes, uitgestrekte wouden en kristalheldere meren en beken. Maar het zijn vooral de imposante berglandschappen die Corsica bij wandelaars populair maakt. De Rother wandelgids Corsica bevat een rijke keus aan wandelingen. Van eenvoudige strandwandelingen tot zwaardere hoogtetochten voor de gevorderde wandelaar. De wandelingen zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en informatieve hoogteprofielen.
Meer weten en/of bestellen klik op

 • Rother wandelgids Corsica
 • Rother wandelgids La Palma
  La Palma bevat 63 wandelingen. La Palma is het groenste eiland van de Canarische Eilanden.
 • Rother wandelgids Madeira
  Madeira bevat vijftig wandelingen. Het Portugese ‘bloemeneiland’ staat bekend om de overweldigende flora.
 • Rother wandelgids Mallorca
  De wandelgids Mallorca telt maar liefst zestig wandelingen. Mallorca is misschien wel Europa’s populairste vakantie-eiland. De prachtige dalen, spectaculaire kloven en niet in de laatste plaats de imposante bergketen van de Serra Tramuntana, maken het Middellandse Zee-eiland tot een zeer aantrekkelijk reisdoel voor wandelaars.

Gelezen in het tijdschrift OP PAD.
Verschijnt 8x per jaar.
Een los nummer van magazine OP PAD bestellen doe je bij MagVilla.nl

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?