Gerelateerde artikelen

  • Regenmiddag en wat thuis doen met de kinderen Regenmiddag en wat thuis doen met de kinderen
  • Regen en slecht weer en binnen spelen tips Regen en slecht weer en binnen spelen tips
  • Lammetjes knutselen en maken als decoratie Lammetjes knutselen en maken als decoratie
  • Rozen van papier en papieren rozen maken Rozen van papier en papieren rozen maken
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
eropuit

Kleine betaalbare dierentuinen in Nederland

Naast de grote en bekende dierentuinen heeft Nederland ook een groot aantal kleinere en minder bekende dierentuinen. Het voordeel van deze kleinere dierentuinen is dat ze vaak een stuk rustiger zijn, er meer contact met de dieren mogelijk is en er vaak leerzame activiteiten voor de kinderen zijn.
Natuurlijk is de entreeprijs ook een stuk vriendelijker.  De 10 dierentuinen in deze lijst hebben een entreeprijs die varieert van gratis tot € 9,- voor volwassenen. De onderstaande kleine en leuke dierentuinen liggen door heel Nederland .

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?