Gerelateerde artikelen

 • Letterbak nieuwe look geven is recyclen Letterbak nieuwe look geven is recyclen
 • Raffia mand met deksel versieren met gehaakte bloemen Raffia mand met deksel versieren met gehaakte bloemen
 • Kleurplaten Valentijn origineel en vrolijk Kleurplaten Valentijn origineel en vrolijk
 • Prachtige geboortekaartjes met goed doel Prachtige geboortekaartjes met goed doel
 • Vetbol en pindaketting voor vogels in strenge winter Vetbol en pindaketting voor vogels in strenge winter
 • Adventskalender met stap voor stap uitleg Adventskalender met stap voor stap uitleg
hobby

Leuke tips voor kinderpartijtjes thuis

Het liefste vier je het kinderpartijtje thuis en weet je nog niet precies wat je met de kinderen wil gaan doen? Laat je dan door onderstaande tips inspireren en maak met de jarige de keuze :

 • Een fotolijst maken. Snij van te voren de fotolijsten uit stevig karton of koop simpele fotolijsten bij Xenos en laat de kinderen de lijst beschilderen met goudverf of spuit ereerst nog purschuim op en dan de kinderen laten beschilderen.
  TIP: Je kan ook vierkant(en) pur spuiten, bv op een paar uitgespreide vuilniszakken. LET OP : Het zet flink uit! Goed laten drogen en dan beschilderen. Deze lijsten zijn iets minder sterk, maar super leuk.
 • Zorg voor een kist vol met verkleedkleren en voor make-up. De kinderen gaan zich verkleden en opmaken. Laat de kinderen foto’s van elkaar maken en print die uit. Doe ze in de zelfgemaakte fotolijsten. Na het partijtje kan natuurlijk de gevulde fotolijst mee ¬†naar huis als herinnering ……
 • Flesvoetbal spelen
  Vul voor ieder kind een plastic fles met water. Het is de bedoeling dat de fles van de tegenstander omvalt door de bal. Wie het langste een volle fles kan verdedigen is de winnaar.
 • Als de kinderen binnenkomen met de cadeautjes ¬†mogen ze deze verstoppen in de woning. Bedenk van te voren waar, b.v. alleen beneden, wel of niet in de tuin …………… en spreek dit dus duidelijk met elkaar af. De jarige mag op enig moment de cadeaus gaan zoeken. Per kind, en deze kan warm of koud roepen als de jarige wel of niet in de buurt van het cadeau is.
 • Zoutjesketting rijgen
  Koop ronde zoutjes, knip touwtjes en laat de kids een ketting rijgen, die na afloop mee naar huis kan of laat ze er van snoepen tijdens het partijtje.
 • Deze kennen jullie natuurlijk al : cakejes versieren met glazuur (poedersuiker mengen met een beetje water) en kleine snoepje: tumtum, smarties etc……………………
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?