U bevindt zich hier: Home » eropuit » Unieke tentoonstellingen museum in Twente

Unieke tentoonstellingen museum in Twente

Geschreven door Elenea

TwentseWelle is een museum in Enschede. In een permanente tentoonstelling wordt de bezoeker geleid door het Twente vanaf de ijstijd uitzag tot het hedendaagse (en toekomstige) Twente. Wisseltentoonstellingen op het gebied van wetenschap, zorg, industrie en landschap, een mediatheek en een sterrenwacht maken deel uit van TwentseWelle, waarin ook streekcultuur en streektaal onder de aandacht worden gebracht.
Voor alle actuele informatie surf je naar twentsewelle.nl

Voorbeeld wisseltentoonstelling
Tot 4 maart 2012 is er een expositie : “Ontrafel, breien in de mode”
Een tentoonstelling met creatieve technieken die gebruikt worden door internationale topontwerpers.
Voor de museumbezoekers zijn volop wol en breipennen aanwezig. Onder het genot van een kopje koffie kan je mee breien aan de sjaal voor de toren. Het is de bedoeling dat deze sjaal de langste sjaal wordt en een plekje verovert in het Guinnes Book of Records. Voor meer info klik op : Brei mee in het breicafé

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com