Gerelateerde artikelen

  • Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes
  • Kop en schotel haakpatroon en werkuitleg Kop en schotel haakpatroon en werkuitleg
  • Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging
  • Konijntje maken door vierkant te breien Konijntje maken door vierkant te breien
  • Breien en haken met meerdere kleuren tip Breien en haken met meerdere kleuren tip
  • Breisteken en haaksteken werkuitleg Breisteken en haaksteken werkuitleg
eropuit

Unieke tentoonstellingen museum in Twente

TwentseWelle is een museum in Enschede. In een permanente tentoonstelling wordt de bezoeker geleid door het Twente vanaf de ijstijd uitzag tot het hedendaagse (en toekomstige) Twente. Wisseltentoonstellingen op het gebied van wetenschap, zorg, industrie en landschap, een mediatheek en een sterrenwacht maken deel uit van TwentseWelle, waarin ook streekcultuur en streektaal onder de aandacht worden gebracht.
Voor alle actuele informatie surf je naar twentsewelle.nl

Voorbeeld wisseltentoonstelling
Tot 4 maart 2012 is er een expositie : “Ontrafel, breien in de mode”
Een tentoonstelling met creatieve technieken die gebruikt worden door internationale topontwerpers.
Voor de museumbezoekers zijn volop wol en breipennen aanwezig. Onder het genot van een kopje koffie kan je mee breien aan de sjaal voor de toren. Het is de bedoeling dat deze sjaal de langste sjaal wordt en een plekje verovert in het Guinnes Book of Records. Voor meer info klik op : Brei mee in het breicafé

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?