Gerelateerde artikelen

  • Breipatroon feestelijk handtasje breien Breipatroon feestelijk handtasje breien
  • Raffia mand met deksel versieren met gehaakte bloemen Raffia mand met deksel versieren met gehaakte bloemen
  • Decoratie haken en breien met originele patronen Decoratie haken en breien met originele patronen
  • Tips om zelf engeltjes te maken Tips om zelf engeltjes te maken
  • Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes
  • Kop en schotel haakpatroon en werkuitleg Kop en schotel haakpatroon en werkuitleg
eropuit

Unieke tentoonstellingen museum in Twente

TwentseWelle is een museum in Enschede. In een permanente tentoonstelling wordt de bezoeker geleid door het Twente vanaf de ijstijd uitzag tot het hedendaagse (en toekomstige) Twente. Wisseltentoonstellingen op het gebied van wetenschap, zorg, industrie en landschap, een mediatheek en een sterrenwacht maken deel uit van TwentseWelle, waarin ook streekcultuur en streektaal onder de aandacht worden gebracht.
Voor alle actuele informatie surf je naar twentsewelle.nl

Voorbeeld wisseltentoonstelling
Tot 4 maart 2012 is er een expositie : “Ontrafel, breien in de mode”
Een tentoonstelling met creatieve technieken die gebruikt worden door internationale topontwerpers.
Voor de museumbezoekers zijn volop wol en breipennen aanwezig. Onder het genot van een kopje koffie kan je mee breien aan de sjaal voor de toren. Het is de bedoeling dat deze sjaal de langste sjaal wordt en een plekje verovert in het Guinnes Book of Records. Voor meer info klik op : Brei mee in het breicafé

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?