Gerelateerde artikelen

  • Zonnebril leesbril brillenkoord zelf maken Zonnebril leesbril brillenkoord zelf maken
  • Louvredeur als blikvanger en prikbord Louvredeur als blikvanger en prikbord
  • Boekstoel voor ruimtegebrek en kleinbehuisden Boekstoel voor ruimtegebrek en kleinbehuisden
  • Waszak met naam op kinderkamer is handig Waszak met naam op kinderkamer is handig
  • Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen
  • Etagere maken van oud en nieuw serviesgoed Etagere maken van oud en nieuw serviesgoed
hobby

Persoonlijke kaarsenstandaard

Ik las in een tijdschrift dat je snel zelf een persoonlijke kaarsenstandaard kunt maken met een stalen blaker, die je met een lijmsticker op een schoteltje kunt plakken. Het wordt natuurlijk een persoonlijke kaarsenstandaard als je een schoteltje van een oud servies gebruikt van oma of van iemand die je dierbaar is.
Helaas kon ik deze stalen “Isolde” niet vinden op het internet. Wie kan ons de link geven in een reactie onder dit artikel ????

 

 

BRON foto: leukedingenblog.nl

Bij het Leuke Dingen Blog zag ik ook een super idee voor een persoonlijke kaarsenstandaard. Een super idee van Sander Lucas:  Gemaakt met een vork & schotel. De vork houdt de kaars recht, terwijl het schoteltje het kaarsvet ‘vangt’.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?