U bevindt zich hier: Home » hobby » Persoonlijke kaarsenstandaard

Persoonlijke kaarsenstandaard

Geschreven door Elenea
antiekmarkt

Ik las in een tijdschrift dat je snel zelf een persoonlijke kaarsenstandaard kunt maken met een stalen blaker, die je met een lijmsticker op een schoteltje kunt plakken. Het wordt natuurlijk een persoonlijke kaarsenstandaard als je een schoteltje van een oud servies gebruikt van oma of van iemand die je dierbaar is.
Helaas kon ik deze stalen “Isolde” niet vinden op het internet. Wie kan ons de link geven in een reactie onder dit artikel ????

 

 

BRON foto: leukedingenblog.nl

Bij het Leuke Dingen Blog zag ik ook een super idee voor een persoonlijke kaarsenstandaard. Een super idee van Sander Lucas:  Gemaakt met een vork & schotel. De vork houdt de kaars recht, terwijl het schoteltje het kaarsvet ‘vangt’.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com