U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Online unieke kaarten ontwerpen

Online unieke kaarten ontwerpen

Geschreven door Elenea

Je kunt de allermooiste kaarten voor bijzondere momenten gewoon zelf ontwerpen. Van geboortekaartjes tot trouwkaarten en uitnodigingen, zelfgemaakt met gebruik van professionele middelen als een bijzondere beeldbank en een handige editor.
Je ontwerpt de allermooiste kaarten in een handomdraai bij Zelf-kaartjes.nl
Zo makkelijk :

  1. Kies je formaat
  2. Kies een achtergrond
  3. Laad je eigen foto in
  4. Kies je illustraties
  5. Klaar? Bestellen maar!

Onderscheidende kaartjes
De makers van Lief Leuk & Eigen weten hoe leuk het is om geboorte- en trouwkaartjes te ontwerpen en bieden hierom met de vernieuwde Zelf-kaartjes.nl een unieke site om zelf kaartjes te kunnen maken voor bijzondere gebeurtenissen. De mogelijkheden voor een kaartje van Zelf-kaartjes.nl zijn eindeloos, kleur de achtergrond in, plaats een eigen foto in een mooi kader of maak gebruik van de gigantische beeldbank van Lief Leuk & Eigen.

Gebruiksvriendelijk
Met de nieuwe editor op de site gaat het ontwerpen heel gemakkelijk. Even geen inspiratie? Zelf-kaartjes.nl plaatste alvast wat voorbeelden om aan te passen en een eigen stijl te geven. Het resultaat is altijd een bijzondere en persoonlijke kaart. Naast de klassieke enkele en dubbele kaart heeft Zelf-kaartjes.nl de unieke drie- en vierluiken, natuurlijk zeer geschikt voor een trouwerij, geboorte of een bijzondere uitnodiging. Maak vervolgens een keus uit de vier verschillende kwaliteiten papier en eventuele enveloppen en adresstickers om de kaart helemaal af te maken.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com