Gerelateerde artikelen

  • Halloween sfeer in huis met oranjetinten Halloween sfeer in huis met oranjetinten
  • Dieren fotograferen handige tips en weetjes Dieren fotograferen handige tips en weetjes
  • Zelf menukaart maken online dus direct klaar Zelf menukaart maken online dus direct klaar
  • Fotowand dierbare herinneringen geeft sfeer Fotowand dierbare herinneringen geeft sfeer
  • Knuffel of bal maken van keuken vaatdoekjes Knuffel of bal maken van keuken vaatdoekjes
  • Servet motief plakken op stof met speciale lijm Servet motief plakken op stof met speciale lijm
hobby

Alternatieve kerstboom plakken op de muur

Heb je ergens een stuk ongebruikte muur, teken er dan dun met potlood of met krijt een simpele vorm van een kerstboom op. In de vorm die jij wil. Deze vorm gebruik je om binnen de lijnen te blijven, zodat het een duidelijke kerstboom blijft.

Met de buddies van Pritt (kneedlijm) plak je binnen deze lijnen allemaal kleine voorwerpjes op de muur. Van kleine knuffeltjes tot foto’s, lintjes, frutsels, kleine kerstballetjes, borduurwerkjes………. wat je bij elkaar kan snuffelen in huis.

Fijne kerstdagen met deze ludieke kerstboom !!!!

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?