Gerelateerde artikelen

  • Regenmiddag en wat thuis doen met de kinderen Regenmiddag en wat thuis doen met de kinderen
  • Regen en slecht weer en binnen spelen tips Regen en slecht weer en binnen spelen tips
  • Spelletjes tips op de achterbank in de auto Spelletjes tips op de achterbank in de auto
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Haakpatroon eendje haken Haakpatroon eendje haken
  • Spelletje sneeuwballen blazen tijdens partijtje Spelletje sneeuwballen blazen tijdens partijtje
eropuit

Super doeboek voor onderweg

Kennen jullie het super speciale analoogdigitale telefoonspelletjesboek waarmee de reistijd echt sneller gaat. Boordevol spelletjes om met en zonder telefoon te spelen, zoekplaten, raadsels, bingo en een autoganzenbord. Bovendien kun je al je tips en ideeen op de speciale Hyvespagina zetten en zo samen met andere kinderen de raadsels oplossen, elkaar flessenpost bij pompstations toespelen en je scores vergelijken.
Het digidoeboek is voor alle leeftijden en wil je bestellen, klik op :  “Op de achterbank” bestellen.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?