Gerelateerde artikelen

  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Haakpatroon eendje haken Haakpatroon eendje haken
  • Spelletje sneeuwballen blazen tijdens partijtje Spelletje sneeuwballen blazen tijdens partijtje
  • Boem spelletje met dobbelstenen Boem spelletje met dobbelstenen
  • Lange autorit spelletjes Lange autorit spelletjes
  • Schoenendoos wordt knikkerpoort Schoenendoos wordt knikkerpoort
eropuit

Super doeboek voor onderweg

Kennen jullie het super speciale analoogdigitale telefoonspelletjesboek waarmee de reistijd echt sneller gaat. Boordevol spelletjes om met en zonder telefoon te spelen, zoekplaten, raadsels, bingo en een autoganzenbord. Bovendien kun je al je tips en ideeen op de speciale Hyvespagina zetten en zo samen met andere kinderen de raadsels oplossen, elkaar flessenpost bij pompstations toespelen en je scores vergelijken.
Het digidoeboek is voor alle leeftijden en wil je bestellen, klik op :  “Op de achterbank” bestellen.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?