Gerelateerde artikelen

  • Sieraden maken met handige tangen tip Sieraden maken met handige tangen tip
  • Inrichten kinderkamer tips en handige weetjes Inrichten kinderkamer tips en handige weetjes
  • Kleerhanger en kledinghanger upcyclen en versieren Kleerhanger en kledinghanger upcyclen en versieren
  • Hoe bloesemtakken snijden en in de vaas zetten Hoe bloesemtakken snijden en in de vaas zetten
  • Creatief met oude wegenkaarten en landkaarten Creatief met oude wegenkaarten en landkaarten
  • Tips leuk kinderfeestje organiseren en thema kiezen Tips leuk kinderfeestje organiseren en thema kiezen
hobby

Maximaal ontspannen in je eigen tuin

De tijd dat je heerlijk kon ontspannen in je tuin lijkt nog ver weg met het nieuwe jaar voor de deur. Maar je kunt beter op tijd beginnen om straks nog meer te kunnen genieten. Half Nederland heeft wel een tuintafel en barbecue in de tuin staan, maar heb je weleens gedacht aan de volgende producten?

1. Hangmat
Goedkoop en heerlijk in je eigen tuin liggen en een goed boek lezen? Een hangmat kun je heerlijk in ontspannen. Vooral met een zonnetje is dat een heerlijke ervaring. Alleen op het weer heb je geen invloed.

2. Een lekkere tuinbank
Natuurlijk duurder dan een hangmat, maar net zo lekker. Op je tuinbank (met kussens natuurlijk) liggen en even heerlijk in je tuin onthaasten. Het liefst met een cocktail in de hand en een zonnetje op je bol.

3. Bubbelbad of sauna in je tuin
Een lekker bubbelbad om heerlijk in te ontspannen in je tuin of lekker stomen in een eigen sauna. Tegenwoordig zijn de normale bubbelbaden en sauna’s steeds beter betaalbaar. Maar ook je eigen swimspa met mp3 speler, boxen, aromatherapie mogelijkheden en een waterval is een mogelijkheid om nog meer te genieten in je eigen tuin.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?