U bevindt zich hier: Home » hobby » Maximaal ontspannen in je eigen tuin

Maximaal ontspannen in je eigen tuin

Geschreven door Elenea

De tijd dat je heerlijk kon ontspannen in je tuin lijkt nog ver weg met het nieuwe jaar voor de deur. Maar je kunt beter op tijd beginnen om straks nog meer te kunnen genieten. Half Nederland heeft wel een tuintafel en barbecue in de tuin staan, maar heb je weleens gedacht aan de volgende producten?

1. Hangmat
Goedkoop en heerlijk in je eigen tuin liggen en een goed boek lezen? Een hangmat kun je heerlijk in ontspannen. Vooral met een zonnetje is dat een heerlijke ervaring. Alleen op het weer heb je geen invloed.

2. Een lekkere tuinbank
Natuurlijk duurder dan een hangmat, maar net zo lekker. Op je tuinbank (met kussens natuurlijk) liggen en even heerlijk in je tuin onthaasten. Het liefst met een cocktail in de hand en een zonnetje op je bol.

3. Bubbelbad of sauna in je tuin
Een lekker bubbelbad om heerlijk in te ontspannen in je tuin of lekker stomen in een eigen sauna. Tegenwoordig zijn de normale bubbelbaden en sauna’s steeds beter betaalbaar. Maar ook je eigen swimspa met mp3 speler, boxen, aromatherapie mogelijkheden en een waterval is een mogelijkheid om nog meer te genieten in je eigen tuin.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com