U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Emotioneel, triest en prachtig familieverhaal

Emotioneel, triest en prachtig familieverhaal

Geschreven door Elenea

Begin je te lezen in een roman van Alice Hoffman, dan raak je meteen in de ban van haar mooie manier van verhalen vertellen. Dat geldt zeker ook voor het moderne sprookje “De drie zusjes”.
Het is een verhaal over volwassen worden, een familiegeschiedenis, een liefdesroman vol sensueel verlangen, waarin het magische en het alledaagse door elkaar heen lopen, terwijl de meisjes opgroeien en keuzes maken die hen blijven achtervolgen, veranderen en uiteindelijk zullen bevrijden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?