U bevindt zich hier: Home » fun en feestdagen » Kinderfeestje thuis met mysteriespel 7-13 jaar

Kinderfeestje thuis met mysteriespel 7-13 jaar

Geschreven door Elenea
Tijdens het kinderfeestje worden kinderen spion en lossen een misdaad op. Hiervoor ontvangen ze een TOP SECRET missiedossier met bewijsmaterialen en aanwijzingen. Tijdens de missie (het kinderfeestje) staan de spionnen in contact met het Nationaal OpsporingsInstituut, Noi92.
Echt contact 
De kinderen starten de missie met het bekijken van een instructie dvd. Hierna onderzoeken ze het bewijs en volgen de aanwijzingen. Tijdens het feestje zal Noi92 bellen wanneer er nieuw bewijs is ontdekt. Ook kunnen de kinderen via e-mail en telefoon contact opnemen met Noi92. Door het echte bewijs en het live contact ervaren de kinderen de missie (het kinderfeestje) als een echte spionnenopdracht.
Aanwijzingen en bewijs 
Tijdens het kinderfeestje (de missie) ontdekken de kinderen aanwijzingen via websites en krijgen ze live via telefoon nieuwe informatie en aanwijzingen. Dit maakt de missie realistisch en extra spannend. De kinderfeestjes zijn wat betreft realisme en spanning ontwikkeld voor de bijbehorende doelgroep en hebben stoere verhaallijnen.
Reactie van een enthousiaste ouder :
Wat een succesformule zeg!!! Grandioos! Wij hadden de Ontvoering van professor Ravos gedaan met 11 meiden in de leeftijd van 9 tot 13 jaar; en ze hebben stuk voor stuk genoten en fanatiek meegedaan! Jullie hebben een super scenario zeg; wat mooi in elkaar zit en volkomen echt lijkt voor ze! Iedereen is ook betrokken op deze manier; helemaal leuk! Een echte aanrader!!
Voor meer informatie bij hexos.nl/kinderfeestje 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com