U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Mooi invulboek is herinneringen plakken, tekenen en bewaren

Mooi invulboek is herinneringen plakken, tekenen en bewaren

Geschreven door Elenea

In een prachtig vormgegeven invulboek kun je al je herinneringen bewaren, inplakken, tekenen en opschrijven. Het invullen maakt je bewust van wat voor jou nu echt belangrijk is en wat jou tot de persoon maakt die je bent. Je dromen, verlangens, herinneringen, ambities, ervaringen, je naam en je lichaam maken je tot de persoon die je bent.

De oude Egyptenaren waren zich hier heel bewust van. Ze verzamelden gedurende hun hele leven al deze aspecten om ze te behouden voor het leven na de dood. In het oude Egypte nam je namelijk niet alleen je lichaam en kostbaarheden mee in het graf maar ook je schaduw, je ziel, je herinneringen.

Sanneke Prins liet zich hierdoor inspireren en maakte een eigentijds herinneringenboek om daarin de mooiste momenten, liefdes, wensen, eigenschappen en zegeningen op te kunnen schrijven.

Dus als de kinderen slapen of naar school zijn, neem een momentje voor je zelf en ga plakken, tekenen, schrijven en bewaren. Fijn om te doen, geeft ontspanning, ontstressed en is waardevol voor later.
Bestellen, klik hier op “Dit ben ik………….”

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com