Gerelateerde artikelen

  • Zitbank stoel maken als Sinterklaas surprise Zitbank stoel maken als Sinterklaas surprise
  • Adres, postadres, internet brievenbus van Sinterklaas in Nederland Adres, postadres, internet brievenbus van Sinterklaas in Nederland
  • Danspaar maken als Sinterklaas surprise Danspaar maken als Sinterklaas surprise
  • Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint
  • Collectie collages Ellen Figee om te inspireren Collectie collages Ellen Figee om te inspireren
  • Servet motief plakken op stof met speciale lijm Servet motief plakken op stof met speciale lijm
moeders

Mooi invulboek is herinneringen plakken, tekenen en bewaren

In een prachtig vormgegeven invulboek kun je al je herinneringen bewaren, inplakken, tekenen en opschrijven. Het invullen maakt je bewust van wat voor jou nu echt belangrijk is en wat jou tot de persoon maakt die je bent. Je dromen, verlangens, herinneringen, ambities, ervaringen, je naam en je lichaam maken je tot de persoon die je bent.

De oude Egyptenaren waren zich hier heel bewust van. Ze verzamelden gedurende hun hele leven al deze aspecten om ze te behouden voor het leven na de dood. In het oude Egypte nam je namelijk niet alleen je lichaam en kostbaarheden mee in het graf maar ook je schaduw, je ziel, je herinneringen.

Sanneke Prins liet zich hierdoor inspireren en maakte een eigentijds herinneringenboek om daarin de mooiste momenten, liefdes, wensen, eigenschappen en zegeningen op te kunnen schrijven.

Dus als de kinderen slapen of naar school zijn, neem een momentje voor je zelf en ga plakken, tekenen, schrijven en bewaren. Fijn om te doen, geeft ontspanning, ontstressed en is waardevol voor later.
Bestellen, klik hier op “Dit ben ik………….”

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?