Gerelateerde artikelen

  • Lammetjes knutselen en maken als decoratie Lammetjes knutselen en maken als decoratie
  • Lintje of decoratie speld zelf maken Lintje of decoratie speld zelf maken
  • Toast feestelijk en voor elke gelegenheid Toast feestelijk en voor elke gelegenheid
  • Muur decoreren met gratis klok sjabloon Muur decoreren met gratis klok sjabloon
  • Uitnodiging kinderfeestje mooi voorbeeld Uitnodiging kinderfeestje mooi voorbeeld
  • Hoe muur kinderkamer decoreren Hoe muur kinderkamer decoreren
moeders

Nieuwe sieraden en accessoires voor dames en kinderen

Een nieuwe collectie met de eerste accessoires die geschikt is voor dames en kinderen. Bijvoorbeeld hangers die te gebruiken zijn zoals je zelf wilt. Als sleutelhanger, tashanger, jashanger of ter decoratie. Er is keus uit verschillende soorten hangers en wensen. De belletjes hangers hebben de vrolijke, kleurrijke stijl van Twinkelbell.

Van kindersieraad naar dames sieraden.
Twinkelbell is vooral bekend om de sprookjesachtige kindersieraden. Door het succes van deze collectie is de combinatie dames en kinderen vormgegeven. De Twinkelbelletjes zijn exclusief verkrijgbaar in de webwinkel van Twinkelbell. Ook vind je daar de speciale collecties zoals de wenssieraden, Ladies charm, Bell decoratie hangers, bedel naamarmband en een ruim assortiment losse onderdelen en feestpakketten.
Kom gerust langs in de magische wereld van twinkelbell.nl