U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Nieuwe versie van “Mens erger je niet”

Nieuwe versie van “Mens erger je niet”

Geschreven door Elenea

“Mens erger je niet” is geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf 5 jaar, en wordt gespeeld met 2 tot 4 spelers. Het grootste verschil met het traditionele “Mens erger je niet” is het draaiende speelbord, voorzien van gekleurde glijbanen. Via deze glijbanen kun je jouw pionnen het speelbord opbrengen, om vervolgens 3 ringen te doorlopen richting het midden, het eindpunt.

Maar LET OP: er zijn ook gekleurde poortjes, die je (afhankelijk van wat je gooit met de speciale dobbelsteen) kunt openen of sluiten, om jezelf vooruit, of een tegenstander achteruit, te helpen.
Zo kun je, zoals dat ook hoort, ook bij de nieuwe versie, “Mens Erger Je Niet Kermis” elkaar (heerlijk) dwarszitten!

Het draaiende speelbord zorgt voor een leuke twist, en maakt dat je goed na moet denken over welk poortje je open of dicht zet: welke pionnen bevinden zich in de baan van het betreffende poortje, en wil je die pion verder helpen, of juist terugzetten? Wat een frustratie als je bijna bij het eindpunt bent, en je medespeler sluit keihard het poortje voor je neus, zodat je een baan terug moet!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9cNViYgNY94[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com