U bevindt zich hier: Home » eropuit » Tips uitgaan in Amsterdam

Tips uitgaan in Amsterdam

Geschreven door Elenea

De winter heeft ook zijn leuke kanten, want binnen is het in de winter extra gezellig! Amsterdam biedt ook ’s winters vele sfeervolle mogelijkheden. Ervaar o.a. de bijzondere Amsterdamse grachtenpanden interieurs met een rondleiding van Urban Home & Garden Tours.
Achter de statige gevels van de Heren-, Keizers- en Prinsengracht vind je niet alleen historische interieurs, in de vorm van stijlkamers, maar er zijn ook hele hippe hotspots, gestyled door bekende binnenhuis architecten. Ontdek dat tuinen zelfs in de winter mooi kunnen zijn met veel wintergroene buxus- en taxushagen.
En laat je verrassen door intieme nog bewoonde hofjes uit de 18e eeuw en romantische koetshuisgevels. Drink een kopje English tea in een bijzonder privé grachtenpand. Of kies voor een stevige Jordaan Hofjes rondleiding.
Alle actuele informatie vind je bij : uhgt.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com