Gerelateerde artikelen

  • Servies beschilderen en tips porselein te bewerken Servies beschilderen en tips porselein te bewerken
  • Surrealistisch tekenen en schilderen tips Surrealistisch tekenen en schilderen tips
  • Stilleven tekenen en schilderen tips Stilleven tekenen en schilderen tips
  • Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie
  • Schilderen met plamuurmes tips en trucs Schilderen met plamuurmes tips en trucs
  • Tomaten paprikasoep snel recept Tomaten paprikasoep snel recept
eropuit

Tips uitgaan in Amsterdam

De winter heeft ook zijn leuke kanten, want binnen is het in de winter extra gezellig! Amsterdam biedt ook ’s winters vele sfeervolle mogelijkheden. Ervaar o.a. de bijzondere Amsterdamse grachtenpanden interieurs met een rondleiding van Urban Home & Garden Tours.
Achter de statige gevels van de Heren-, Keizers- en Prinsengracht vind je niet alleen historische interieurs, in de vorm van stijlkamers, maar er zijn ook hele hippe hotspots, gestyled door bekende binnenhuis architecten. Ontdek dat tuinen zelfs in de winter mooi kunnen zijn met veel wintergroene buxus- en taxushagen.
En laat je verrassen door intieme nog bewoonde hofjes uit de 18e eeuw en romantische koetshuisgevels. Drink een kopje English tea in een bijzonder privé grachtenpand. Of kies voor een stevige Jordaan Hofjes rondleiding.
Alle actuele informatie vind je bij : uhgt.nl