U bevindt zich hier: Home » body en soul » Laat je verwennen op vakantie

Laat je verwennen op vakantie

Geschreven door Elenea

Haal het beste in jezelf naar boven en boek een verblijf op een vakantiepark met kuuroord. Met een uitmetkorting.nl kortingscode Roompot  boek je een top accommodatie voor een scherpe prijs. Steeds meer vakantieparken in de Benelux besteden veel aandacht aan hun saunafaciliteiten. De nieuwste trends in wellnessland ontdek je dus ook hier.

Mooie vakantieparken in de Benelux investeren op dit moment in hun spa’s en sauna’s. We hebben de sauna natuurlijk al een tijdje geleden ontdekt, maar steeds meer mensen boeken een heerlijk ontspannen weekend weg zodat ze als herboren terugkeren naar huis. Het is de ultieme manier om je hectische leventje even achter je te laten en aan niets anders dan jezelf te denken. Want een spa biedt tegenwoordig meer dan alleen stoombaden en sauna’s. De behandelingen worden steeds specialer en de sauna’s unieker.

Dokter Fish
De nieuwste trend op wellnessgebied is het hongerige garra rufa visje. Door middel van deze Dokter Fish behandeling zullen jouw voeten weer zijdezacht aanvoelen. Je stopt je voeten in een bad met deze kleine visjes en zij zullen alle dode huidcellen opeten. Klinkt misschien vies, maar het doet totaal geen pijn en je zult je verbazen over het resultaat!

Thermaal water
Nederland kent niet zoveel kuuroorden waar gebruik wordt gemaakt van thermaal water. Er zijn er een paar waar je heerlijk kunt badderen in water dat uit een eigen bron wordt gepompt. Thermaal water heeft een heilzame werking doordat het onder andere mineralen, fluoride, jodium, ijzer en zout bevat. Thermaalbad Arcen is een van de weinige kuuroorden dat gebruik maakt van thermaal water. Het water welt hier op uit een eeuwenoude bron die meer dan 800 metersdiep ligt.

Laat je dus verrassen door de rustgevende werking van een wellnessvakantie en boek een lekker weekendje weg naar een vakantiepark inclusief wellnessarrangement. Je zult weer helemaal opgeladen en ontspannen huiswaarts keren.
Boek een wellnessbreak met korting.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com