U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » akties / mail en win » Valentijn cadeau zelf ontwerpen en hobby.blogo korting

Valentijn cadeau zelf ontwerpen en hobby.blogo korting

Geschreven door Elenea

Hoewel het buiten steeds kouder wordt komt de warmste dag van het jaar steeds dichterbij: nog even en het is weer Valentijnsdag. De dag waarop je iemand die je lief is kunt verrassen met een lieve kaart of een mooi cadeau. De vraag blijft natuurlijk: Hoe maak je een origineel cadeau?
EasyCollage maakt het je makkelijk: want via de website EasyCollage.nl kun je een zeer persoonlijk en romantisch cadeau samenstellen.

  • Op de site kies je één van de sjablonen, ontworpen door bij voorbeeld Grootzus, Pimpelmees of het ontwerpersduo Million Dollar Design.
  • Aan het ontwerp voeg je je eigen foto’s toe (daarvoor kies je natuurlijk de mooiste afbeeldingen van jou en je Valentijn of Valentine!) en
  • klaar is je collage.
  • Nu alleen nog kiezen of je een mooie poster of een fraaie collage op canvas cadeau wil doen.

Scrappen was nog nooit zo makkelijk!

LET OP :
Speciaal voor de lezers van hobby.blogo.nl mogen we een kortingscode weggeven

  • BLOGO12

Hiermee betaal je tot valentijnsdag geen verzendkosten !!!!!!

Nieuwsgierig? Surf naar easycollage.nl/speciaal/valentijn

 

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

quincy februari 3, 2012 - 12:01 am

Valentijnsdag zit er wederom aan te komen, en mensen zijn nu al op zoek naar een leuk valentijnsdag kado. Men verwacht dat er dit jaar minder zal worden uitgegeven aan giften voor valentijnsdag, i.v.m. de crisis.

Het is daarom altijd leuk om mensen te laten weten dat ze met een laag budget, maar creatief denken alsnog met een leuk idee op de proppen kunnen komen. Tevens heeft onderzoek ook uitgewezen, dat de prijskaartje van het kado niet relevant is.

Het feit dat er moeite is genomen om zorgvuldig een kado uit te zoeken, die perfect is voor de partner telt veel zwaarder.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com