Gerelateerde artikelen

  • Knoopsgaten naaien met de hand doe je zo Knoopsgaten naaien met de hand doe je zo
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
  • Insecten prepareren is ook een hobby Insecten prepareren is ook een hobby
  • Hoe muur kinderkamer decoreren Hoe muur kinderkamer decoreren
  • Muur kinderkamer origineel decoreren Muur kinderkamer origineel decoreren
  • Vingerpopjes van vilt zijn groentenpoppetjes Vingerpopjes van vilt zijn groentenpoppetjes
hobby

Vilten bolletjes vloerkleed met de hand gemaakt

Kennis, creativiteit en ondernemingslust combineren met betrokkenheid bij diverse projecten in ontwikkelingslanden. Alle producten worden met de hand gemaakt en zijn daardoor uniek. Van vilten bolletjesmand voor de kinderkamer tot kleden voor de woonkamer en meer…

Surf naar Important Stuff en laat je inspireren bij o.a. het inrichten van je huis. Op de foto zie je een gedeelte van een vloerkleed, waar je je sloffen echt voor uit doet. Rangy Changy is een kleurig feestelijk vloerkleed en komt uit Nepal en is met de hand gemaakt van 100% wol. Het zijn gevilte bolletjes en ik denk aan elkaar geplakt of genaaid…………. ik vind het super gaaf.