U bevindt zich hier: Home » inspiratie » fotografie allerlei » Lunchbox en drinkbeker zelf ontwerpen

Lunchbox en drinkbeker zelf ontwerpen

Geschreven door Elenea

Je eigen unieke Mepal lunchbox en drinkbeker personaliseren, dus jouw lunchbox of drinkbeker met de door jouw gewenste kleuren ontwerpen en laten bedrukken jouw foto’s, afbeeldingen, tekst of logo.
Het kan nóg persoonlijker bij mymepal.com door de verschillende onderdelen te mixen en te matchen, waardoor je jouw ‘one of a kind’ lunchbox of drinkbeker creëert. Wedden dat je omgeving z’n ogen uitkijkt als jij jouw trendy en fleurige lunchtrommel of gepersonaliseerde waterfles tevoorschijn haalt?

Hoe werkt het
In 3 heldere stappen ontwerp je je eigen MyMepal product. Ontwerpen begint simpel met een samengesteld lunchdoosje met een enkele illustratie of tekst, tot het uploaden van fullcolour afbeeldingen en foto’s. Er zijn zelfs tekstballonnetjes beschikbaar om over de foto heen te zetten. De stappen zijn simpel en duidelijk en je ziet precies wat je toegestuurd krijgt doordat het ontwerp en de prijs mee verandert tijdens het ontwerpen.
MyMepal.com is simpel, duidelijk én fun!

MyMepal voor iedereen
Naast de overbekende populaire Rosti Mepal campus pop-up drinkfles, lunchbox en beker voor kinderen van 4 -10 jaar biedt MyMepal ook een super platte to go lunchbox (ideaal voor in je laptop tas), just water H20 drinkfles als alternatief voor het meenemen van een gewoon saai waterflesje en een to go duo beker voor op kantoor. Grote eters kiezen voor de XL lunchbox waarin je zelfs 8 boterhammen lekker vers kunt houden. Upload foto’s van je kinderen of je geliefde huisdier op de lunchbox en de broodjes smaakten nog nooit zo lekker!
 

Over MyMepal.com
MyMepal.com is een initiatief van GoedGemerkt.nl, geroemd vanwege hun duidelijke site met plak- en instrijklabels om je spullen te merken. Goedgemerkt werkt al sinds de oprichting samen met Rosti Mepal, omdat de vrolijke, watervaste gepersonaliseerde naamlabels een perfecte oplossing zijn voor de schoolbekers en lunchboxen van Rosti Mepal. Vanaf heden biedt Goedgemerkt op MyMepal.com de mogelijkheid om je eigen Rosti Mepal lunchbox, broodtrommel, schoolbeker of drinkfles zelf samenstellen qua kleur en bedrukking. Net als op Goedgemerkt.nl zie je op MyMepal.com precies wat je thuis gestuurd krijgt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com