Gerelateerde artikelen

 • Zonnebril leesbril brillenkoord zelf maken Zonnebril leesbril brillenkoord zelf maken
 • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
 • Etagere maken van oud en nieuw serviesgoed Etagere maken van oud en nieuw serviesgoed
 • Patroon kleine bal voor baby en peuter Patroon kleine bal voor baby en peuter
 • Patroon decoratie vogel uniek idee Patroon decoratie vogel uniek idee
 • Peuter patchwork voetbal quilten gratis patroon Peuter patchwork voetbal quilten gratis patroon
moeders

Bobbi gaat verhuizen en meer voorleesboekjes op rijm

Bobbi is ontworpen door Monica Maas (Texel). Door de tekst op rijm van de voorleesboekjes en door de herkenbaarheid en de verschillende thema’s zijn de boekjes geliefd bij peuters, kleuters en hun (groot-) ouders. 

Bobbi gaat verhuizen: emoties, spanning en plezier.

Veel kinderen maken een keer een verhuizing mee, maar ook peuters en kleuters die niet gaan verhuizen zullen geboeid zijn. Dit rijk geïllustreerde boekje geeft een mooi beeld over wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken.

 • Bobbi zegt: ‘Ik ga verhuizen.
  naar dat huis op nummer twee.
  Ik krijg dan een grote kamer,
  en mijn knuffels gaan ook mee!’

In “Bobbi gaat verhuizen”  wordt verteld hoe het beertje Bobbi zijn oude huis achterlaat en hoe de verhuiswagen wordt volgeladen. Het nieuwe huis moet eerst worden geverfd, maar al gauw zien we Bobbi in zijn nieuwe kamer terwijl hij de kast vult met zijn speelgoed. Hij ontmoet de nieuwe buurkinderen met wie hij fijn kan spelen, want er is een speeltuin voor het nieuwe huis!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?