Gerelateerde artikelen

  • Receptenboek maken als Sinterklaas surprise Receptenboek maken als Sinterklaas surprise
  • Grote ring als Sinterklaas surprise zelf maken Grote ring als Sinterklaas surprise zelf maken
  • Origineel Sinterklaas cadeau en surprise tip Origineel Sinterklaas cadeau en surprise tip
  • Zitbank stoel maken als Sinterklaas surprise Zitbank stoel maken als Sinterklaas surprise
  • Stressbal stressballon maken als surprise Stressbal stressballon maken als surprise
  • Kasteel en prinsessen als Sinterklaas surprise Kasteel en prinsessen als Sinterklaas surprise
moeders

iPad app ‘de tuin van Nijntje’

De allereerste Nijntje app wereldwijd. Het klassieke verhaal van Dick Bruna is omgetoverd tot een interactief avontuur voor peuters en kleuters een eenvoudig in gebruik. Nijntje krijgt een eigen tuin en daarin is van alles te doen: harken, zaaien, oogsten. Luister naar het verhaal en je weet precies wat je kunt doen om nijntje te helpen. 

Luisteren, lezen en voorlezen
In 1955 werd Nijntje geboren. Een character dat sinds die tijd de wereld heeft veroverd en nu dus ook de eerste stappen op de iPad zet.  De allerkleinsten kunnen heerlijk luisteren en kijken, terwijl de grotere kinderen actief mee kunnen doen met het verhaal en de spelletjes. Bijzonder aan de app is de mogelijkheid om het verhaal met je eigen stem op te nemen. Op die manier kunnen ouders op ieder gewenst moment voorlezen. Zelfs als ze er niet zijn!

Spelenderwijs leren
Naast het interactieve verhaal en de opnames met eigen stem, leren de kinderen op speelse wijze tellen en puzzelen. Een vriendelijke stem legt uit, moedigt aan en beloont. De app is bovendien beschikbaar in twee talen: Nederlands en Engels. Aan de hand van het verhaal dat ze al kennen in het Nederlands, leren kinderen zo hun eerste Engelse woordjes.

Introductieprijs nijntje app
‘De tuin van nijntje’ app is nu verkrijgbaar in de iTunes appstore. De introductieprijs is € 2,99, deze actie loopt t/m 6 maart 2012. Daarna is de app verkrijgbaar voor €3,99.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7m_cOCTOPDU[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?