U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Wereldwijd tegelijk tekenen is “Sketchcrawl”

Wereldwijd tegelijk tekenen is “Sketchcrawl”

Geschreven door Elenea

Sketchcrawl is dus samen tekenen op locatie, binnen en buiten, voor alle leeftijden en niveaus. Deelname is gratis. Iedereen neemt zijn eigen tekenspullen mee en gaat op pad om te tekenen. Dat gebeurt tegelijkertijd op vele plaatsen over de hele wereld.

Op zaterdag 21 april 2012 gaat Sketchcrawl Gouda tekenen in en rond Museumhaven Gouda. De ontvangst vindt plaats bij Lente aan de IJssel in het museumhavencafé. De sketchcrawlers kunnen buiten tekenen bij de Mallegatsluis en op de kade, de steigers en omloopjes en op het dek van sommige schepen. Er kan via de Guldenbrug, langs de Garenspinnerij, een mooi rondje worden gewandeld. Maar ook bij slecht weer is het de moeite waard om sketchcrawl te bezoeken. Er mag namelijk ook getekend worden in de stoere werkplaats op de werf, en in het museumhavencafé.

Op het blog sketchcrawlgouda verschijnt alle informatie over het evenement, inclusief verwijzingen naar andere plaatsen waar getekend kan worden (nu ook in Schiedam en Heerlen!).

Vrije inloop op zaterdag 21 april tussen 10 en 17 uur.
Aanmelden is niet nodig. Twitter: @SketchcrawlGoud

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com