U bevindt zich hier: Home » educatief » Kroelen en knuffelen met koeien voor jong en oud

Kroelen en knuffelen met koeien voor jong en oud

Geschreven door Elenea

Een educatief programma ‘Snuffelen aan koe knuffelen’ voor ouders met kinderen, waarbij de dieren het middelpunt vormen. Vader, moeder, opa en oma, tante, oom nichtjes en neefjes, iedereen is van harte welkom!
Trek makkelijk en/of warme kleding aan dat tegen een stootje kan. Op de boerderij zijn laarzen voor iedereen. Je start met een anderhalf uur durend educatief avonturenpad onder begeleiding en aansluitend nog een half uurtje vertoeven op de boerderij of genieten van een vers bakje koffie/ thee of een glaasje sap met een ambachtelijke koek.
vermeld je gewenste strarttijd en de kwaliteit van je bezoek is gewaarborgd.
Lees meer bij agrarischcultuurgoed.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com