U bevindt zich hier: Home » inspiratie » fotografie allerlei » Kussenhoes maken met eigen foto

Kussenhoes maken met eigen foto

Geschreven door Elenea

Maak tijdens een vakantie of gewoon tijdens je wandeling foto’s waarvan jij een kussenhoes wil maken. Dat kunnen bijvoorbeeld foto’s zijn van graffiti tekeningen of bijzondere artistieke onderwerpen die je tijdens je wandeling opvallen. Bewerk de foto thuis tot een goed geheel en ga met de foto naar de printshop bij jou in de buurt of zoek een site met goede reputatie, bijvoorbeeld via destofbenne.nl. Laat de foto op stof printen en maak er thuis een kussenhoes van.
Ook leuk om als cadeau te maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com