U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Mini tentje voor baby is handig hulpmiddel autostoeltje

Mini tentje voor baby is handig hulpmiddel autostoeltje

Geschreven door Elenea

In één beweging creëer je een mini-tentje voor je baby zodat hij of zij lekker beschermd is tegen weersinvloeden of afleidingen van buitenaf. Je kindje kan heerlijk even slapen op drukkere locaties en ligt lekker beschut op winderige en/of zonnige dagen. Ideaal voor als je op pad bent met je kind.

De Carseat Canopyis er in zes verschillende prints en is gemaakt van stoffen die prettig zijn in gebruik tijdens alle seizoenen. Niet te warm voor zomerse dagen en niet te dun voor het koude winterweer. De buitenkant is gemaakt van 100% katoen en de effen binnenkant is bekleed met de zachte Minky stof.

Eenvoudig in gebruik
Eenvoudig aan je autostoel te bevestigen door de twee hendels van klittenband om de draaghendel te bevestigen. De bijpassende overtrek van Minky stof voor de autostoel past op alle in de Benelux gangbare autostoeltjes en wordt standaard geleverd met een gratis stoelverkleinder annex hoofdsteun voor de allerkleinste baby’s.

De Carseat Canopy is verkrijgbaar in de webshop van SmartMama. Zowel de Carseat Canopy als de bijpassende autostoel overtrekjes zijn los verkrijgbaar of als complete set.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com