U bevindt zich hier: Home » hobby » Huisafval recyclen tot kunst en creatief met afval

Huisafval recyclen tot kunst en creatief met afval

Geschreven door Elenea

Duurzaam creatief! Beeldend kunstenaar Carolien Adriaansche maakt al 20 jaar beesten van afval: recycle kunst. Haar werk was te zien in Parijs (bij Collette) en New York. Sinds 2005 geeft ze ook als recycle workshops aan kinderen en volwassenen.

Tijdens een recycle workshop aan volwassenen in het Van Gogh museum gingen de deelnemers met veel plezier aan de slag met afval van het museum, zoals petflesjes uit het restaurent, kabels en oude lampen van de technische dienst en plastic afval uit het kantoor en de winkel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com