U bevindt zich hier: Home » hobby » Geef de grijze regenpijp kleur

Geef de grijze regenpijp kleur

Geschreven door Elenea

Je kan de grijze regenpijpen in en rond je huis en tuin een nieuw ‘regenjasje’ geven. Met vrolijke bloemen of rustgevend groen is die lelijke saaie regenpijp voorgoed passé. De exclusieve sheets laten zich eenvoudig aanbrengen en verkleuren niet.
Regenpijp stickers bestellen doe je hier.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Gonny van der Meij oktober 7, 2021 - 6:27 pm

Goedenavond, ik ben op zoek naar regenpijpstickers (hedera) en via internet kom ik uw bedrijf tegen. Weliswaar is het een verouderd artikel maar wellicht is er nog wel aan te komen. Wanneer ik ‘regenpijp stickers bestellen doe je hier’, kom ik terecht bij bol.com en zij leveren het sowieso niet. Ik hoop dat u mij kunt helpen. Het gaat om 3 vellen van 100 x 25 cm.
Alvast bedankt voor uw reactie.

Reageer
ellenhobby oktober 17, 2021 - 5:37 pm

@Gonny. Misschien kan je hier iets mee. Succes en vriendelijke groet van Elenea.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com