U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Alternatief voor saaie tie wraps en kabelbinders

Alternatief voor saaie tie wraps en kabelbinders

Geschreven door Elenea

Lieve moeders irriteren jullie je ook aan die snoeren die ergens in een hoekje los liggen? Nu is er een oplossing, die jullie zelf kunnen aanbrengen en nog kleurrijk ook. Met de leaf ties heb je een goed alternatief voor die saaie kabelbinders.
De “bladkabelbinders” bestellen doe je bij lufdesign.com 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?