U bevindt zich hier: Home » hobby » Oude glazen vaasjes nieuwe look geven

Oude glazen vaasjes nieuwe look geven

Geschreven door Elenea

Heb je op zolder of in de kelder nog oude (retro) glazen vaasjes en/of lege flessen staan, bespuit die dan helemaal of gedeeltelijk met witte hoogglanslak. Geeft een decoratief effect en een nieuw leven aan de oude glazen vaasjes.

 

Gezien in het tijdschrift Margriet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?