U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Zelf maken boek voor meisjes vanaf 9 jaar

Zelf maken boek voor meisjes vanaf 9 jaar

Geschreven door Elenea

Kinderen en zelf dingen maken. Handige, creatieve en leergierige meisjes vanaf negen jaar vinden het leuk om dingen zelf te maken, zoals haarbanden, hoesje voor telefoon of mp3-speler, sieraden en nog veel meer.
Met het grote “Zelfmaakboek voor meisjes” maak je ze heel gelukkig.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?